dimarts, 29 de gener del 2013

El 4 de març, "Tu també pots" a les llibreries



Ja tenim data: El 4 de març trobareu "Tu també pots" a les llibreries. La presentació es farà el divendres 15 de març, a la Casa del Llibre, a la Rambla Catalunya de Barcelona. Serà a les set de la tarda i comptarem amb la presència d'un bon nombre dels esportistes i tècnics entrevistats en el llibre, amb l'exseleccionadora de sincronitzada Anna Tarrés al capdavant. També ens acompanyarà Carles Torecilla, doctor en Màrqueting i professor d'ESADE, que ens donarà la seva visió sobre l'esport professional. Hi esteu convidats.

També té dia la presentació de "Tu També Pots" a Palamós. Serà a la llibreria La Gavina, el dissabte 13 d'abril, a les vuit del vespre. També ens acompanyaran alguns esportistes. Més endavant concretarem quins, depenent dels seus compromisos esportius.


No seran les dues úniques presentacions que farem de "Tu també pots". La de Granollers està prevista pel divendres 19 d'abril, a la Llibreria La Gralla, a les vuit del vespre. La presentació anirà a càrrec de l'escriptora i bona amiga Empar Moliner. Si el seu pla de viatge del seu equip ho permet, també ens acompanyarà l'exjugador d'handbol del Granollers Joan Cañellas. Actualment, juga amb l'Atlètic de Madrid i és un dels puntals de la selecció espanyola. Acaba de guanyar el Mundial, a les ordres de Valero Rivera.

Ja us anirem informant de la resta de presentacions perquè també tenim previst portar el llibre "Tu també pots" a Girona, Terrassa, Lleida i Mollet, entre d'altres poblacions.

Si representes un club esportiu o una associació i vols que vinguem a presentar "Tu també pots" a la teva població, podem parlar-ne. Segur que ens posarem d'acord.

A "Tú també pots" hem entrevistat als millors esportistes catalans del moment: Joan Cañellas, Carles Castillejo, Elena Congost, Santi Freixa, Andrea Fuentes, Olga García, Sarai Gascón, Joel González, Marcel Granollers, Kilian Jornet, Marc Márquez, Joan Carles Navarro, Gerard Pera, Carles Puyol, Joaquim Rodríguez, Laia Sanz, María Vasco i Joan Verdú. El pròleg és de Kilian Jornet. L'epíleg d'Anna Tarrés.

Des d'aquest bloc, seguirem informant de les novetats de @tutambepots.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada