dilluns, 8 d’abril del 2013

SEGONA EDICIÓ DE "TU TAMBÉ POTS"!



Avui dilluns, ha entrat a impremta la segona edició del llibre "Tu també pots". Estem molts contents i agraïts. Entre tots el farem encara més gran! Aquesta setmana tenim tres presentacions. DIMECRES, dia 10 d'abril, serem a la LLIBRERIA EMPÚRIES de GIRONA, a les set de la tarda. L'acte el conduïrà l'escriptor i company d'Els Matins Martí Gironell.

DIVENDRES, dia 13, "Tu també pots" farà parada a BERGA, a les vuit del vespre, a la BIBLIOTECA MUNICIPAL, amb la presència del maratonià muntanyenc Quico Soler.

I DISSABTE, dia 14, acabarem la setmana a PALAMÓS, a la LLIBRERIA LA GAVINA. Ens farà la presentació el professor d'història i excalcalde de Girona JOAQUIM NADAL.

La presentació de SANT FELIU DE CODINES va ser tot un èxit, amb una setantena de persones donant-nos suport. El regidor d'Esports, l'Àlex Mir, va presentar l'acte que va trascórrer d'una forma molt distesa en forma de col·loqui. El capità del 1r equip del Club Futbol Sant Feliu, Ruben Rodríguez, ens va explicar la seva experiència al capdavant de l'equip santfeliuenc.Volem agraïr novament des d'aquestes quatre ratlles a la Comissió de Noves Activitats Esportives i el Club de Futbol Sant Feliu  l'organització d'aquesta presentació


 Ens van entrevistar a la Ràdio Ona Codinenca, en el Programa Tal com raja.

Aquí teniu el link: http://www.onacodinenca.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=348&Itemid=210

Això funciona.

Lògicament, hi esteu convidats.

Bona setmana a totes i a tots. I sí, @tutambepots.

@Fisioinquiet
@Jordi_Sanuy

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada