dilluns, 24 de juny del 2013

MÉS MOMENTS DEL TOUR I ÚLTIMA ESTACIÓ ABANS DE VACANCES


En aquest petit recull de fotografies podeu veure’ns en les darreres etapes del nostre "Tour", a la mítica Llibreria Serret, amb  l’Octavi Serret, a Vallderroures; a Arens de Lledó, a la "I Marxa Solidària contra el Càncer", amb la Sandra Salvadó; a Terrassa, amb en Santi Freixa; i a Martorell amb la María Vasco, la Míriam Riera, la Cristina Dalmau i en Josep Riera.

La darrera estació prevista serà la  tertúlia-debat literària que organitza l'entitat Niu d'Art Poètic al Restaurant el Jardí de Parets, el proper dimecres, 3 de juliol, a les 20.30h. La tertúlia està emmarcada en el projecte de "Vila Parets".

Per a més informació cliqueu AQUÍ

Us hi esperem!

diumenge, 16 de juny del 2013

PRESENTACIÓ DE "TU TAMBÉ POTS" A MARTORELL


Dimarts passat, en companyia de la gran atleta María Vasco, vam presentar el llibre, a l'Auditori del Centre Cultural de Martorell.

L’acte va ser organitzat pel Martorell Atlètic Club, l’Ajuntament de Martorell i Viena Edicions. El conductor va ser en Pep Riera, periodista i llicenciat en Filologia. També hi van participar la regidora de Cultura, Cristina Dalmau, i la presidenta del Martorell Atlètic, Míriam Riera.


Tot seguit, María Vasco i nosaltres vam fer participar al públic assistent, interactuant amb ell i responent qüestions, formulant preguntes i explicant el motiu del llibre i anècdotes al respecte.

Moltes Gràcies als assistents i organitzadors. Fins la propera!

dissabte, 8 de juny del 2013

En Kilian, en Santi i la María, amb "Tu també pots"!

Els esportistes protagonistes del "Tu també pots" estan fent costat al llibre d'una manera espectacular. És el cas de Kilian Jornet, amb qui dijous ens vam retrobar, per primer cop, des de la seva publicació, al mes de març. Ben aviat, si podem quadrar dates, us explicarem un acte en què el Kilian ens sorprendrà a tots.


Un altre dels esportistes que ens està ajudant a fer créixer el llibre és el Santi Freixa. Actualment juga amb l'Amsterdam Hockey Club. El divendres 7 de juny va estar amb nosaltres a la Casa del Llibre de Terrassa. Allà va demostrar, amb un discurs molt emotiu, per què ha arribat tan lluny en el món de l'esport. Gran esportista i gran persona.


I dimarts 11 de juny serà el torn de l'atleta María Vasco, que ens acompanyarà a la presentació de "Tu També pots" a Martorell. Serà a les set de la tarda. També comptarem amb la presencia de Pep Riera, periodista i llicenciat en Filologia. L'acte es farà a l'Auditori del Centre Cultural. Hi esteu convidats.


Seguim!

diumenge, 2 de juny del 2013

PROPERA PARADA DEL TOUR DEL "TU TAMBÉ POTS", A TERRASSA


El proper divendres, dia 7 de juny, serem, a les 20 hores, a La Casa del Llibre de Terrassa, que es troba al Carrer Cremat número 15.

Estarem acompanyats, i ens fa moltíssima il·lusió, per un dels nostres grans esportistes, en Santi Freixa. L'ara jugador de l'Amsterdam és tot un mite de la Ciutat i una de les figures amb més renom de l'Hoquei Herba català, espanyol i mundial. Amb ell, i amb moltes més persones relacionades amb aquest bonic esport, farem una nova presentació del nostre llibre, que se segueix venent francament bé.



No us ho perdeu, us hi esperem!